Beschreibung

De in 2005 geïntroduceerde XK modellen van Jaguar zijn een succesvol ontwerp van Ian McCallum, eveneens verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de Aston Martin DB7. Iets van dat ontwerp ziet u ook terug in de schitterende belijning van deze XK serie. De opvolger van de Xk8 kreeg vooral meer binnenruimte en werd uiteraard voorzien van de laatste snufjes op het gebied van veiligheid en comfort. Er is traction control, airbags rondom en een roll-over protection system. Onder de noemer comfort scoren de ruime volledig elektrisch verstelbare stoelen, het touch screen Multi Media systeem met DVD navigatie en het multifunctionele stuur. Comfort is echter ook een soepele en krachtige motor die de auto zonder luidruchtig te worden vooruit schiet en met gemak hoogst illegale snelheden laat bereiken.
Jaguar heeft in de voorbije vijftien jaar enorme sprongen gemaakt op het gebied van bouwkwaliteit en betrouwbaarheid. Ook de perfecte afwerking en het gebruik van mooie materialen bracht het merk terug op het wereldpodium der premium merken. De XK cabrio versie is de luxe en snelle GT met het extra plezier van het elektrisch bedienbare cabriodak, wat zo fraai automatisch verdwijnt tussen de ruime kofferbak en de achterbank. Een beauty met brains. Zeer compleet uitgevoerd met o.a. automatische dual zone climat control, volledig elektrisch verstelbare stoelen met geheugen, cruise control, multifunctioneel stuur met bediening van het Jaguar audio systeem, touch screen DVD navigatie, stoelverwarming, parc distance control voor en achter, Alpine luidsprekers rondom, elektrisch verstelbaar stuur, 18 inch Jaguar lichtmetalen velgen, xenon verlichting, verwarmbare voorruit, opklapbaar windscherm, etc. In prachtig stijlvol Dark Sapphire Metallic uitgevoerde carrosserie gecombineerd met beige leer en zwarte cabrioletkap. Geen enkele beschadiging op te ontdekken. Geen steenslag. Nooit schade gehad, geheel origineel. Garage gestald geweest en als derde auto gebruikt. Als gevolg van de lage kilometerstand zo goed als nieuw. Perfect cabriodak.
Fraai beige leer op de stoelen en wortelnotenhout op het dashboard. Ondanks het lichte en ruimtelijk ogende leer treft u in deze XK geen vuil op de stoelen. Sfeervolle hout-inleg op het dashboard. Nergens gebruikssporen op te zien. Nooit in gerookt. Alle schakelaars en hendels voorzien van heldere symbolen, niets vuil of beschadigd. De autoverkoper zou zeggen 'zo goed als nieuw'. Uiteraard alles in topconditie. Brandschone motorruimte, alle plaatjes en stickers van de fabriek nog op de originele plaats. Kofferbak optisch ongebruikt. Voorzien van optionele 18 inch Jaguar lichtmetalen velgen. Goede Pirelli PZero banden daar omheen. Deze bijzonder fraaie XK kochten wij van de derde eigenaar, manager van een beroemd autorestauratie bedrijf. Zo'n man weet hoe een echte liefhebbersauto moet zijn. Kritisch verzorgd en onderhouden. Bij 82.000km nog liet hij de auto achter bij de Jaguar dealer voor nieuwe vloeistoffen en bijv. een bougies wissel. De complete boordmap met het ingevulde serviceboekje is bij de auto aanwezig. Evenals twee sleutels en boordgereedschap. Deze Jaguar leveren wij rijklaar zonder bijkomende kosten af inclusief nieuwe APK, garantie en onderhoudsbeurt. Zie onze website voor meer dan 80 foto's www.witmerodijk.nl of u gebruikt de volgende link; https://witmerodijk.nl/te-koop/jaguar-xk-cabriolet-2010/2282

Fahrzeugdetails

Fahrzeugdaten

Marke
Jaguar
Modellreihe
XK
Modell
XK 3.5
Baureihe
X150
Erstzulassung
06.2010
Baujahr
2010
Tachostand (abgelesen)
85’465 km
Fahrgestellnummer
Nicht angegeben
Motornummer
Nicht angegeben
Getriebenummer
Nicht angegeben
Matching numbers
Nein
Anzahl Vorbesitzer
Nicht angegeben

Technische Details

Karosserieform
Cabriolet
Leistung (kW/PS)
190/258
Hubraum (ccm)
3555
Zylinder
8
Anzahl Türen
2
Lenkung
Not specified
Getriebe
Automatik
Gänge
6
Antrieb
Heck
Bremse Front
Scheibe
Bremse Heck
Scheibe
Kraftstoff
Benzin

Individuelle Konfiguration

Außenfarbe
Blau
Herstellerfarbbezeichnung
Blauw
Servolenkung
Ja
Zentralverriegelung
Ja
Elektrische Fensterheber
Ja
Innenfarbe
Beige
Innenmaterial
Leder
ABS
Ja
Airbag
Ja
Tempomat
Ja

Sonderausstattung

Elektr. Fensterheber
ABS
Tempomat

Zustand & Zulassung

Gutachten vorhanden
Zugelassen
Fahrbereit

Services für Jaguar XK 3.5

Anfahrt

Logo von Witmer & Odijk

Witmer & Odijk

Hans Odijk

Wasbeeklaan 3A

2361 HG Warmond

🇳🇱 Niederlande

Weitere Fahrzeuge von Witmer & Odijk

Ähnliche Fahrzeuge